U doet de behandeling volgens het protocol en met enige vrijheid, jullie hebben een goede werkrelatie, maar toch blijft verbetering uit. Erger nog, uw cliënt overweegt te stoppen. Allemaal maken we mee dat, terwijl cognitief alles helder en te begrijpen is, therapeutische verandering toch uitblijft.

In deze masterclass onderzoeken we hoe door schaamte en schuld het therapeutisch proces vast kan lopen. Vertelt de cliënt wel alles wat er speelt, of wordt er uit gêne belangrijke informatie achtergehouden? Natuurlijk wil de cliënt van de klachten af, maar een onderhuids zelfbeeld maakt dit soms onmogelijk.

De masterclass bestaat uit een carrousel van plenaire sessies en workshops. Kennisoverdracht vindt plaats tijdens de plenaire presentaties en speciale literatuurbesprekingen. Vaardigheden worden geoefend in subgroepen, onder meer met door de deelnemers zelf in te brengen casuïstiek. De inhoud van deze workshops wordt steeds plenair geëvalueerd. Al met al gaat het om een programma dat helemaal is gericht op de het werk in de dagelijkse therapiepraktijk.

Docenten

Marc Hamburger
Sacha de Reuver
Prof. dr. Frans Schalkwijk

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld voor psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. Andere geïnteresseerde professionals zijn van harte welkom.
Gezien het intensieve karakter van deze nascholing is het aantal deelnemers wel beperkt tot maximaal 30 personen.

Datum en locatie

De masterclass vind plaats op 13/14 mei & 17/18 juni 2022 bij Residence Groot Heideborgh, Veluwe.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt € 2.245,-.

Bij inschrijving en betaling vóór 21 maart 2022 betaalt u € 1855,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring